Over Rosalie

Aangenaam! Ik ben Rosalie Thomassen, een betrokken Nijmeegse ondernemer.

Ik begeleid en adviseer bedrijven, stichtingen en verenigingen, overheden en personen op het gebied van communicatie, public relations, public affairs, beleidsontwikkeling, fondsenwerving management en organisatie.

Na het behalen van het Master Communicatiewetenschappen (Communication Science) begon ik een managementloopbaan in de bouw. Sinds 2002 ben ik vol overtuiging zelfstandig ondernemer geworden. Ik hou er van om telkens nieuwe uitdagingen aan te gaan. Mijn achtergrond als communicatiewetenschapper en public relations expert komt goed van pas bij vele opdrachtgevers die opereren in netwerken van vele belanghebbenden.

“Je komt jou ook overal tegen”, hoor ik met grote regelmaat. Klopt! Ik ben altijd in touw voor mijn klanten, zodat zij kunnen schitteren. En voor de maatschappij waarin we leven. Want veel van mijn klanten zetten zich in om onze samenleving sterker en aantrekkelijker te maken en focussen zich op het versterken van de lokale economie, cultuur- en erfgoedsector. Daardoor heb ik een heel stevig en veelzijdig netwerk in de regio Nijmegen en Arnhem opgebouwd. Mijn ruime ervaring in werken met overheden én bedrijfsleven maakt mij een handige schakel in een soms complex web van belangen en stakeholders.

In mijn werk kan ik daarbij ook veel vaardigheden die zijn voortgekomen uit oude hobby’s kwijt. Schrijfwerk, redactiewerk en het organiseren van evenementen en activiteiten. Ik vind het nog steeds ontzettend leuk om ook met die praktische zaken mijn klanten van dienst te zijn: van complexe brief, belangrijke beleidsteksten, tot vlot lopend social media bericht of een raak persbericht.

Mijn kennis kan ik in mijn onderneming goed combineren met mijn liefhebberijen. Ik ben een liefhebber van de stad Nijmegen, waar ik geboren en getogen ben, gelegen in het prachtige Rijk van Nijmegen. Cultuur en historie boeien mij al vanaf jongs af aan. Het prikkelt onze fantasie, leert ons lessen en stimuleert de verbeeldingskracht. Dat samen maakt dat we eindeloos oplossingen weten te bedenken voor iedere uitdaging die we tegen komen in ons leven.

Ook buiten mijn werk om geniet ik graag van cultuur en de stad. Ik schilder en schrijf en fotografeer graag. De lach van mijn zoon maakt iedere dag tot een feestje. En ik geniet intens van het bruisende stadsleven en de verademende natuur rondom de stad. ERWT is voor mij dus niet alleen een onderneming, maar een manier van leven die helemaal bij mij past.